{SELVHJELP} volume 19 STAYCATION

En staycation for min kjære og meg, var mindt i blinken. Selv om det holder på å rakne helt for alt som skal ordnes på forhånd. Barnas pakkinger, en kake til julemarkedet, fiks og årn og koordinering av besteforeldre.

Sååååå. Toget til Oslo. SAS på Holbergs Plass. Pynte, pynte. Så YLAJALI. Syv retter med Vinmeny sammen med Thomas’ kolleger og kjærester. Et fantastisk måltid. Så på Latter med Anne Cath. Hærland, Dagfinn Lyngbø og Are Kalvø. Latter og klapping, latter og klapping. De andre på byen, jeg hadde da brukt opp min energi, men slutten av en film, cola fra Minibaren og en deilig seng. Jeg var helt nullstillt. Og i går rolig, rolig dag. Thomas og jeg på Nobelutstilling på Fredssenteret. Toget igjen. Middag hos svigermor. Thank heaven!

Og denna kula her ja. Den blir nok en ensom svane/reinsdyr. Skal ikke lage meg mer stress enn nødvendig før jul. Men det var moro å lage den, så det kan godt hende jeg lager en annen senere.

En tanke om “{SELVHJELP} volume 19 STAYCATION

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s