The Colour Room # 34 og # 35

Synes begge disse utfordringene var skikkelig herlige. Er så glad for inspirasjon om nye fargkombinasjoner. Jeg pleier å ta utgangspunkt i bildene mine. Og velger vanligvis farger deretter. Synes det er gøy å ha en satt palett å jobbe etter, finner alltid bilder som passer når man tenker den veien også. Særlig når de er så morsomme som disse to. # 34 rakk jeg ikke å ha ferdig til fristen, men måtte gjøre den likevel. Denne ukens farger digger jeg, svart hvitt gult og røtt, så varmt og stilig!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s