{SELVHJELP} volume 16 – eller har det KLIKKET?

Jaa, vi ser ting forskjellig. Av de tingene jeg har gjort i dag er nok det at jeg har badet i sjøen, med tretten kalde i luften det rareste for de fleste. For meg er det rareste, og som i følge meg grenser til glaskap det faktum at jeg har startet på en STRIKKET julekule. Designet av Arne og Carlos. Oppskriften og utfordringen fås på CASAkreativ. Hiv deg rundt hvis du ikke har bedre å ta deg til. Og det har vi vel alle, hehe. Men det er gøy da, å ta frem gamle ferdigheter.

4 tanker om “{SELVHJELP} volume 16 – eller har det KLIKKET?

  1. He he, ja, å strikke julekule er kanskje like vilt som å ade ute i sjøen nå…;) Nei,da, disse julekulene er jo riktig så moderne. Lykke til med videre strikking!

    Liker

  2. wow, du er helt rå altså – bade i 13 kalde er brutalt! Artig med strikket julekule, kos deg 🙂 Har funnet ut hvordan jeg skulle komme inn på bloggerkontoen, passordet var jo glemt etter en tids fravær 😉 Scrapper ikke for tiden, men ellers er alt vel 🙂 *klem*

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s