{SELVHJELP} volume 11 Å BLI FERDIG

Oppussing. Ja, det har vært gøy. Og ja det har vært sinnsykt deilig å slippe å gjøre det på studentmetoden, dvs alt selv og midlertidig – denne gangen. Og vi er strålende fornøyde. Alt tar immidlertid tid og tanker. Det å kjenne at man kommer nærmere en avslutning er en utrolig lettelse. Så i helgen har vi fått opp hyller, bilder, gitarene, den gamle ungkarslysestaken har kommet opp fra kjelleren og inn i den rosa stråleglansen! Vi begynner å se enden på alt «skrotet» vårt. Alt begynner å finne sin plass, og der skal det bli værende! Åh, jeg føler at dette er så veldig et velstands femomen. Hvor fjollete er det ikke å være sliten av å dekorere hjemmet sitt? Ja, ja, det er snart slutt nå, bare en elektriker og kanskje en varmepumpe og en liftgardin og en utgangsdør og stoltrekk og en annen som skal trekkes om. Nei, flaten heller. Det der får vente. Nå skal ting avsluttes, ryddes, flyttes og kastes. Og jeg ser en ende!

En tanke om “{SELVHJELP} volume 11 Å BLI FERDIG

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s