REGGIS

De nye tennene er vokst ut og så må de flyttes på. Er det nødvedig egentlig? Ja ja, jeg er jo ikke ekspertisen her. Uansett: Veldig morsomme ark! Alt fra Cosmo Cricket! Dette er egentlig rester. Jeg er en resteelsker, da gir utformingen seg selv. Får litt hetta av nye ark noen ganger, hvor skal jeg begynne å kutte? Dette er rester jeg har fra utfordringen til Gode Minners Design Team denne måneden. Jeg skulle lage to vintagger. Det ble det, og to kort. De publiseres den 1, men her er en snik titt på arkene som fås kjøpt på Gode Minner! Synes det er herlig med juleark som også kan brukes til andre ting. Digger disse fargene og det arket med bokstavene synes jeg er supert til gutt i «fokus på lesing» – alder. Det finnes mange flere i serien og de har like fine mønstre på begge sider. Tror nok jeg må skaffe meg resten av serien også!!!

Layouten er laget til Skissedilla # 87

2 tanker om “REGGIS

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s