{SELVHJELP} volume 6 SCRAPPING SOM MEDISIN

Scrapping er min definitive medisin for å holde hodet kaldt og hjertet varmt. Her har jeg kastet meg i Utfordring # 33 hos The Colour Room. «I will drive you safely home brother!»

Bilder, farger og kombinasjoner gjør at jeg har et frirom der alle andre tanker forsvinner. Scrapping er virkelig mental ro, skapende og moro, jeg er så takknemmelig for at jeg snublet over denne hobbyen. Takk til ALLE som har ispirert meg og oppmuntret meg videre, det er et eventyr av mennesker i denne snåle scrappeverden. Et sammensurium av folk med forskjellige bakgruner og liv. I am lloving it! Hva er ditt mentale fristed?

En tanke om “{SELVHJELP} volume 6 SCRAPPING SOM MEDISIN

  1. Mitt mentale fristed er også scrapping, og FOR en herlig hobby. Snodig for mange, men så er det mange ting andre holder på med som jeg synes er snodig;) Denne hobbyen lar meg være kreativ, koble av, lage noe til glede for etteriden-ikke bare der og da, og ikke minst så har den gitt meg mange nye venner-både IRL og "electroniske":D det er virkelig noe jeg setter pris på:) Stå på videre Ellen og scrap mere, for det er flotte ting du lager;)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s