Fiskegrøt og Bastøfossen

Ja, Bastøfossen, som Hunderfossen omtrent. Altså, Anton spurte meg om jeg syntes det er greit at han begynner å jobbe på BASTØFOSSEN (Bastø Fosen – Bastøferja) når han blir stor. Jeg svarte ja, hvis du har lyst til det. Å ja, svarte han. En venn hadde nemlig hatt med seg en billett derfra på skolen i dag. Så jeg sa; tenker du på en sånn som selger billetter da eller? Nei, nei, jeg tenker på butikken. Akkurat ja, det er jo en kafeteria der. Ja, hvor mange retter serverer de egentlig på BASTØFOSSEN? Ja, det vet jeg sannelig ikke. Waldemar ba omtrent på dette tidspunkt om litt mer FISKEGRØT, altså fiskegrateng og dermed kunne praten gå videre. Da kom det frem at kompisen hadde forklart at den båten gikk til Madagaskar Jeg så meg nødt til å servere sannheten om BASTØFOSSEN, og måtte se det ivrige fremtidsrettede ansiktet falle litt sammen. Ja, ja bare to dager til søppelbilen kommer og vi er tilbake i kjente og kjære fremtidsdrømmer!
Bildene er er fra disse to elsklingenes tannpuss på hytta. Ta en titt på de tøflene!

2 tanker om “Fiskegrøt og Bastøfossen

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s