Hva er det med denne {COMBOEN}????

Hva er det med kombinasjonen hjul og ratt? Ingen av delene trenger engang å gå rundt. Jeg tror ikke på at det ligger i genene. Mennesket har genetisk ikke forandret seg siden steinalderen. Og hvor gammelt ER egentlig hjulet? Setter ikke jenter pris på at hjulet er oppfunnet? Hva er det i steinaldermannen som går bananas av alt som har hjul og ratt? Selv min IKEAelskende og kunstneriske mann synes at høydepunktet på Berlinturen vår var at vi ramlet over en Bugatti. Vedder på at han vet hvordan det skrives også, det gjør ikke jeg! Han får fremdeles et litt flakkende blikk når han forteller slekt å venner om sitt skue, og det faktum at han ble så ekstatisk over å rursle rundt dette vidunderet med 1001 hestekrefter at han GLEMTE å fotografere. Og til andre som gjerne vil lokke sin elskede med til Berlin. Utstillingen ligger i Under den Linden!

Guttebarna våre i ekstase over en gjennomrusten – og VAKKER traktor i Bodøs gater sommeren 2010.

Layout til Skissedilla # 84.

4 tanker om “Hva er det med denne {COMBOEN}????

  1. Jeg ramlet innom bloggen din på min fredagsrunde i blogglandia 🙂 Her var det mye flott. Herlig LO og et underfundig spørsmål 🙂 Nå har jeg bare en datter og vi er vel ikke så opptatt av ratt og hjul nei 🙂 Ønsker deg en god helg 🙂

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s