To typer [BLIKK]

Denne første er laget i absolutt Renee/Ruffa – stil. Symaskinsøm, raindrops, gamle lapper. Bildet er av Anton som kar – bader i Lofoten. Jeg er så glad for dette bildet. Synes det fanger det nysgjerrige og begeistrede blikket hans uten forstyrrende fiks – fakserier.
Layout nummer to er laget på ark fra Viveke Spigseth – 2011 kolleksjonen. Så nydelig at det var vanskelig å dekke det til. Anton på tur på Fredvang i Lofoten. Så vakkert, så rent. {MÅ de virkelig bore etter olje der????} Punsjen har jeg lånt av Eva Gro. Må kanskje ha meg en sånn?

Tredje layout er også av en av mine to favorittsjarmører. Et typisk Waldemarblikk det der. Fra turen vi hadde til Lillehammer i sommer. Hvem kunne tro at en slik hjerteknuser kunne rope ut: «Nå kommer BÆSJEN!» til gjestene ved nabobordet på restauranten, da den deilige maten deres ankom? I morgen har jeg planer om å legge ut selveste rosinen i pølsa, nemlig layouten jeg vant lift – oppgaven på CASAtreffet med!!!

3 tanker om “To typer [BLIKK]

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s