LOFOTEN I MITT HJERTE

Endelig litt scrapping igjen. Bilder fra Lofoten i sommer. Ser kanskje litt dystert ut, men jeg synes det er stemningsfullt og vakkert. Har jo mange andre bilder på lur som viser fargene. Disse viser mer roen. At vi som oftest var helt alene på nydelig hvite strender ved grønt hav. Mektige fjell og ren luft.

Jeg har laget denne til Skissedilla # 78.

7 tanker om “LOFOTEN I MITT HJERTE

 1. Ups, står dårlig til med geografien her i gården(flauuuuuut) Får skylde på at jeg ikke har vært mellom Bergen og Tromsø da…..annet enn i fly;)Vi har ikke badet siden onsdag, og da var det 14 grader. Blir bading i morgen, og siden det har regnet en del i helgen håper vi på mye vann i kulpen:)

  Liker

 2. har aldri vært lenger nord enn Tromsø jeg….men har jo sett bilder av de flotte strendene i lofoten-bare så synd det som regel ikke er noen sydlandske temperaturer….elsker strand, sol og varme:)Ser du er blitt inspirert av den nye tapeten:) passet kjempebra sammen med de s/v bildene;)

  Liker

 3. så fint med svat/hvittbilder og rødt,! Det gjør alltid susen!Flotte bilde også! Digger bokstavene i tittelen din her!Takk for bidrag! Husk å lagre riktig, oppskrift finner du i fanen på Skissedilla!

  Liker

 4. Eg har ein drøm!! Om å få sett Lofoten en gang! Jeg er så utrolig fasinert av den plassen å håper virkelig jeg får dratt dit på ferie. En skikkelig rorbuferie kanskje?Igjen en utrolig flott LO ! Den var veldig deg! Å det liker jeg. SYnes stilen din er super! Har begynt å blåse støv av scrappeutstyret mitt, å du skal ikke se bort fra at det kommer en LO eller tre herfra snert heller.Ha en fin dag 😉

  Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s