MIN MANN BLE {sjokkert}

da jeg svarte nei, jeg har ikke blogget den rosa stua ennå. I går kom vi nemlig hjem til ferdig GRUNNET rosa stue. Vi har nå fått bekreftet at den IKKE er for mørk. Grunningen er veldig lik bakgrunnsfargen på tapetet, og på dette kommer blomster som er nesten røde. I dag har karmer og lister blitt malt. Og vi tror at det blir tapet i morgen. Og malig av alle hyllene, som jeg for ti år siden malte hvite. Det rare er at i 2000 da det skjedde var det helt radikalt å ha hvit stue. Folk spurte: «»Skal du ha hvit stue? Blir ikke det alt for kaldt og trist?» Men jeg var helt klar på at hvit stue var det eneste rette. Og var grisefornøyd med det. Nå som taket holdt på å ramle i hodet på oss, den gamle bemalte tapeten fra 80-tallet eller noe, strie i allefall, hadde begynt å løsne, og den hvite oljemalte stua hadde blitt helt gul, så var jeg helt klar for farge. Og det måtte bli rosa. Tenk om det blir tapet i morgen! Det er jo helg og greier! Og ikke minst ganske mye rot og subb her. Avpusset maling og sparkel i alle kroker. Gleder meg såååå til å få alt på plass!

6 tanker om “MIN MANN BLE {sjokkert}

  1. Uff, her er det alt for lenge siden jeg har vært innom…Du har jo scrappet så masse flott!! Lekkert!!:)Hadde jeg malt stuen rosa hadde vel gubben trodd det hadde rablet helt for meg;) Jentene hadde vel rådigget det!:)Men det ser jo veldig bra ut da!! Gleder meg til å se bildene av det ferdige resultatet:)Kos deg på en søndag 🙂

    Liker

  2. Jeg henger nok litt etter for først i vår ble alt malt hvitt her i huset.Resultatet ble kjempefint synes jeg, men hvem vet hva som kan skje om noen år?Lykke til med prosjektet uansett. Det skal bli spennende å følge med.Klem fra Astrid

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s