{SVIGERMOR} den gode

Når det gjelder svigermor har jeg vært så heldig som jeg kan forestille meg at det går an. Bloggen min vil jeg skal «leve» under mottoet: «Det man forteller om blir det mer av». Derfor benytter jeg bloggen til å fortelle om ting som går greit, som jeg synes er gøy, vakkert, viktig – det kan være alvorlig også. Men negativt sladder og annet gnål, det har jeg ikke tenkt å severe. Min svigermor er i så måte uhyre enkel å servere. Hun er som bestillt – snill og raus. Lager deilig mat til oss på en torsdag, like gjerne som på en søndag. Og det er jo i hverdagen man egentlig trenger litt stell og avlasting! Dette bildet har Thomas tatt med hipstamatic applicationen på iPhonen sin. Det ser ut som et maleri synes jeg! Og så er det disse arkene fra Basic Grey. Utrolig kule, men passer jo ikke akkurat til alt. Her synes jeg de passet perfekt. Har jo egentlig pakket bort scrappesakene i anlednig\ng oppussing, men så skulle vi ha Design Team treff på Gode Minner sist torsdag, så da fikk jeg laget et par sider. Deilig, scrapping er min redning fra stess og kjas. LOVING IT!!!!

3 tanker om “{SVIGERMOR} den gode

  1. For en flott Lo Ellen! Når du scrapper din svigermor sså flott, så er det ingen tvil om at det å være heldig går begge veier :-)KDU er utrolig flink!! i fra om du har lyst til å hjelpe en stakkars å komme i gang med scrappingen igjen? Har så mye utstyr, men det bare ligger å støver ned.

    Liker

  2. Nydelig og tankefullt innlegg du har skrevet. Din svigermor er virkelig vakker, og det er tydelig at du setter STOR pris på henne.Forsøk å fokuser på det gode, er mitt private slagord, hvis jeg kan si det slik.Klem fra Astrid

    Liker

  3. Hei ellen, og takk for en kjempe koselig kveld sist!:)Jammen er du flink på disse LO'ene! Har tatt meg od tid, og kost meg med å titte på det du har kreert! Masse spreke og flotte farger, og herlige motiv!:)Veldig koselig at du lager noe¨fint fra bildet av din svigermor..hun er da heldig selv, som har deg som svigerdatter, virker det som:).Nesten som jeg har lyrt til å begynne med disse Lo'ene selv:)).Ønsker deg en koselig kveld, og håper vi treffes snart igjen!:)ser forresten at du har kjøpt deg/dere Designers Guilt tapeter..heldigris!:)). Har veldig säns for dem, og det var et eldorado på den kanter i London!:))Klem,Ellen:)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s