TAPETENE HAR KOMMET!!!

I går kom tapetene, den rosa til den gamle stua og den blå og hvite til den nye SOMMERSTUEN / VINTERHAGEN. Butikkdamen var helt over seg. Hun sa at det er ikke ofte nordmenn kjøper Designers Guild. Og videre at hun ble så glad da hun så pakken fra London med den rosa, – en farge å bli glad av! En annen som nok blir sjeleglad er Waldemar som ELSKER rosa.  Jeg digger denne og tro det eller ei, min elskede, så på tapetene og sa: «Den rosa er jeg helt sikker på blir perfekt!» Så nå gjenstår det å se. Maleren er skeptisk, men jeg snakket med en dame som vet mye om farger. Hun sa: «Rosa tiltrekker folk, får dem til å snakke. Et rosa rom blir svært sosialt!» I can’t wait!!!!

3 tanker om “TAPETENE HAR KOMMET!!!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s