Livets og Valgets kval: Punker eller biker????

Så mange tanker. Så mange drømmer. Så mange dillemmaer. Å være 8 år innebærer mange spørsmål. Om fortid. Om nåtid. Om fremtid. Anton spør: – Hva finnes det flest av i verden, gutter eller jenter. – Det fødes flest gutter, men lever flest jenter. Nye spørsmål: – Hvorfor? Krig, vågale stunts og risikofyllt atferd er mest utbredt blandt gutter, derfor dør flere unge gutter enn unge jenter f eks på motorsykkel. – Mamma, jeg skal aldri kjøpe mototsykkel. – Mm. – Men bestefar har jo mototsykkel. – Ja. – Hvor gammel var egentlig bestefar da han kjøpte motorsykkel? – 50. – Og han kjører jo veldig forsiktig. – Ja, han gjør jo det.
– Åh, han var kul, sånt hår vil jeg ha, sa Anton da han så en punker med hanekam. Men entusiasmen dalte raskt og han sa: – Men hvordan kan man ha på motorsykkelhjelm når man har sånt hår? Jaa, her står man altså, til knesss i valgets kval!

5 tanker om “Livets og Valgets kval: Punker eller biker????

  1. Mega flott bilde, et blink skudd !Det er så utrolig viktig å sette seg ned å høre godt etter hva våre små tenker.Det er ikke mange år til, de vil ha de fleste tankene for seg selv ;-)Klem

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s