Hva kan det bli ut av dette???

I dag er siste dag av Celine Navarros sommer Work Shop. Som det er fotball VM finale. Forskjellen er at her er alle de 210 deltakerne med, og alle er vinnere! Da jeg fikk dette kitet i posten lurte jeg litt på om det kunne bli noe kult av det. Jeg tenkte selvfølgelig ja, siden det er CN som holder Work Shoppen. I dag tidlig gikk avsparket: Og det er bare så sinnsvakt GØØØØØØY! Resultat kommer!!!! Og thank Heaven at det regner her i dag, så kan jeg bare drive på med dette. Barna ser Lillebror og Knerten – nå ekstramaterialet. Far leser. Far har også laget en sjablong til meg, for jeg trengte egentlig en mask til dette minialbumet som vi skal lage i dag. At han er så stødig med tapetkniven er gull for meg i mine scrappeprosjekter – altså når jeg skal ha kuttet noe rundt og lite f eks. Da er det tilbake til blekk og vann og mist og sjablong og LIM! Juhu!

3 tanker om “Hva kan det bli ut av dette???

  1. Dette blir kjempespennende. Synes det er veldig gøy når noen presenterer hva som er utgang, for deretter å vise resultatet.Jeg har ikke glemt utfordringen jeg sa ja til, men i dag ble det så mye annet som skulle med.Klem fra Astrid

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s