Noen ganger er jeg {BURSDAGSMAMMA}

Jeg er mamma. Noen ganger er jeg bursdags-mamma. som her 14.08.09 da Waldemar ble 2 år. I morgen er jeg bare meg. Bursdags-meg. Og mamma. Pappa pleier å si dette hver gang vi er i nærheten av å snakke om bursdagen min: «Jaaaa, jæ’ husær’en da’n du blei født. Da var’e så fint vær, å vi dreiv å hyppa pottetene nerrafor låven te fatter! Har jeg fortalt det før?» Ja han har jo det, men jeg blir jo aldri lei av å høre stemningen han legger rundt det at jeg kom til verden, og han ble pappa for første gang. I morgen er det 43 år siden. Og låven te fatter, min farfar er den låven vi har nå. Farmor og farfar bodde her før. I morgen er det min dag. Min dag til å lage mat hele dagen. Jeg hadde bestemt at denne gangen skal jeg bare servere kake. Merkelig avgjørelse egentlig siden jeg ikke synes et er noe moro å lage kaker. Den som ses på bildet er det mamma som har laget. Men takk og pris meldte svigermor at hun ville bake en kake, og mamma. Så da slipper jeg, kjøper masse jordbær i stedet. Og selvsagt må jeg lage middag til alle når kakene er i boks, for det er jo det jeg synes er gøy. Så da blir det det, og jeg gleder meg til å sette i gang i morgen tidlig! Det er en fin tid å ha bursdag på. Peoner og roser og liljer og iris blomstrer, og revebjeller. Bordet blir langt. Maten er i hus. God ubursdag (Alice in Wonderland) til dere!

3 tanker om “Noen ganger er jeg {BURSDAGSMAMMA}

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s