Aldri {KJEDELIG}

Med en pysj som vel strengt tatt er hans hans kusines,
men den er jo rosa. Ikke så nøye med
eienddomsretten innenfor slekta!

Dette er antrekk nummer to på ti miutter etter hjemkomst fra barnehagen i går. Waldemar mestrer nå å kle på seg nesten hva det skal være og det er så GØY! Så det blir det endel skifting og prøving, da. Også når han gjerne vil ha på nystrøken skjorte med EN ENESTE gang, og den er til i morgen. Og så er det dette med bare føtter. Waldemar har nesten aldri hatt sokker på seg fordi jeg har vært så opptatt av fysioterapautenes råd om at de små må få tak til å komme seg frem når de ligger på magen. Med suksess da altså, for barnet har jo ikke villet ha på noe på føttene etter at han kom seg frem og til slutt begynte å gå. Nå er denne knotten så inmari varm, så det er skjelden krise. Det som er interessant er at nå i denne varmen kommer litt av hvert på. For eksempel herlige tøfler med ULLsokker inni.  God lørdag aften!

3 tanker om “Aldri {KJEDELIG}

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s