{HYTTE} jakke, blazer og annen bekledning

Hyttejakke!
Familien Roberg-Askim 17. mai 2010
Denne 17. mai dagen skulle vi ikke organisere annet enn påkledning og en tallerken havregrøt. Waldemar 2 år og 9 måneder har gledet seg villt til dagen i dag, og påkledingen gikk unna. Sokker, bukse, skjorte og et halstørkle. Så introduserte vi denne jakka som mormor strikket til Anton da han var to år. Den har mønster som Vestfoldbunaden og er derfor super på 17. mai; fargerik, bevegelig, og varm og god. Da Waldemar fikk se dette håndarbeidet strakte han ut en resolutt arm med flat hånd, snudde hodet bort i avsky, og meddelte sin far:

Nei, nei, ikke {HYTTE} jakke!
Nei, det er greit, sa en far som ikke greide å motstå sin sønns fantastiske assosiasjon, for begrepet hyttejakke ble definitivt funnet opp av Waldemar på denne dag.
Waldemar er, som tidligere nevnt blant annet HER, svært begeistret for antrekket blazer, skjorte og slips [og stillongs]. Lusekofter har vi på hytta, og det må være de han har tenkt på da han så denne kreasjon. Min elskede og jeg fikk oss en god latter og Waldemar fikk på blazer. Da vi skulle gå sa jeg:

Ja, ja vi får ta med den hyttejakka da, i tilfelle det blir litt kaldt! Den siste delen av setningen valgte Waldemar å ignorere i stillhet, for han svarte:
Ja, så får vi levert den tilbake til mormor!
[Kan berolige husfliderne der ute med at HYTTEjakka kom på etter barnetog, en pølse, en vaffel og enda mer hornmusikk!]

6 tanker om “{HYTTE} jakke, blazer og annen bekledning

  1. He he,leser bloggen din! Men har hatt noen reduserte dager….Havregrøt er populært her også. Eller bare havregryn med melk og syltetøy. De hadde sikkert blitt begeistra for spelt også, hadde de blitt introdusert for det…En flott familie, det der! Med eller uten strikkajakker!

    Liker

  2. Er det ikke rart hva som kan komme av gullkorn fra de aller minste?Jakka var jo virkelig flott, og jeg er sikker på at den gjorde god nytte for seg. Noe den tydeligvis har gjort før også.Klem

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s