Fremmed {FUGL} på brettet

Tidlig (?) 16. mai morgen ville familiens minste, men ikke yngste medlem inn. Så han plasserte seg på dette fuglebrettet 30 cm fra kjøkkenvinduet. Eller var det dét at han ville komme litt nærmere fangsten? I do not know! Han har klatret mer enn to meter opp på en glatt staur og kommet seg over kanten av fuglebrettet. Jeg vil si imponerende! Da jeg skulle ta bilder virket han nesten litt flau. {VANN}vittig våt var han, og da jeg løftet han ned malte han så mye at jeg nesten lurer på om han ikke hadde turt å gå ned selv, stanga virkelig sjanglet bare han gjorde en liten bevegelse. Hele familien er glade for det fuglebrettet og vi forteller hverandre når hakkespetten, eller hakke{SPRETTEN} er der. Og kommer det en Nøtteskrike eller Dompap da blir vi helt over oss. Ved middagsbordet i dag utbrøt Anton henrykt: «Å,se, {SKITT} meisen!» Han forsto heldigvis galskapen og vi fikk oss en latter. Vi øver litt på kj-lyd innimellom da! Anton lurer på hvordan Amigo [katt 11 år] feirer 17. mai. Vi voksne tror han tar det rolig. Waldemar vil gjerne gi Amigo melk av tåteflasken sin og bærer ham opp ned med nesa si nesten helt inn i rumpa på katta. Og jeg, – synes det er så nudelig at jeg aldri har hjerte til å avbryte det, men tenker jo litt på sånne små marker som katten av og til har da. God 17. mai til alle, og godt vær blir det sikkert et eller annet sted i landet!

En tanke om “Fremmed {FUGL} på brettet

  1. He he, så dere har en lodden katt dere og? Ungene her koser også mye med katten, så jeg prøver å ikke tenke på mark og sånn. Har ikke hatt noe problem med det ennå.Ja, de vet å nyte fuglebrett…Naboene legger ut frø til fuglene, og katten vår storkoser seg…(ikke med frøene…)Ha en fortsatt fin 17.mai!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s