En favoritt

I mangel av bilder så legger jeg ut noe gammelt skrap her – neida!!! Dette er en av de første tingene jeg lagde for Gode Minners Design Team og jeg er fremdeles veldig fornøyd med den. Det er et slags mini-album-bursdags-kort med visdoms-ord til en som fyller 40. En slags trøst til meg selv. 40-års gaven til meg selv var forøvrig en REVOLUTION fra QuicKutz. Som jeg har elsket, og fremdeles digger. Jeg bruker den ofte. Og så er det dette arket fra JUNKITZ som jeg elsker og har tre av fremdeles. Jeg kjøper alltid bare ett eksemplar av ark og har veldig få ark, har kanskje kjøpt to ark to ganger, bortsett fra dette. Til slutt kjøpte jeg de som var igjen. Og jeg digger det. Det er såååå retro, sååå varmt og og arti – det er svært sjelden jeg synes noe ER meg, dette arket er veldig nærme. Og nå blir stua vår omtrent som dette arket!!!!!!! Må flytte unna litt scrappesaker og gjøre plass for noen karer som kommer med bøtte og spann, snart!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s