Selve livet!

Regine den aller yngste i familien og min lille niese som snart blir 1 år, føler jeg er er symbolet på selve livet. Selv om det er slitsomt med baby på mange vis er det noe så fantastisk sterkt og grenseprengende med babyer. De VIL liv, de VIL lære og de gjør hva som helst for å få ting til helt av seg selv, og mange ganger på tross av snille voksne som vil hjelpe. Her er Regine på kafe med meg og sin mor. Jeg er særlig fornøyd med det gjespebildet! Dette Junkitz arket er min desiderte favoritt ever. Det enete jeg har kjøpt igjen og igjen og til slutt tok jeg de som var igjen i butikken!

3 tanker om “Selve livet!

  1. Vidunderlige bilder.Ja, det er herlig med disse små. I dag har jeg vært i bursdagsbesøk hos mitt yngste barnebarn som er blitt to år allerede. Han VIL lære, og han får mye til hvis vi er tålmodige nok.Hvis du liker smykker må du hive deg med på min Give Away.Hilsen Astrid

    Liker

  2. Sant det med babyer – både fantastisk slitsomt og bare fantastisk! Henny har begynt å kravle seg framover – ho VIL fram, VIL få tak i ting.Du må titte ekstra godt på bildene i bloggen min nå – ser du noe du kjenner igjen på kjøleskapsdøra?

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s