SOVER SAMMEN

Etter jul har barna begynt sove i samme seng. De synes det er så koselig og de SOVNER til vår store forundring. Greia er at de også VÅKNER. Så for at dagen her i huset ikke skal starte 05.00 presis hver morgen sørger vi for at de våkner i hver sin seng, på hvert sitt rom.

Ikke lett å finne mønterark til denne kan man si, her skjer det litt av hvert både på pysj, sengetøy, Thomas’ kunstverk på veggene, bamsene… – men det er jo disse deilige hverdagsbildene som er selve livet!

3 tanker om “SOVER SAMMEN

  1. Jepp, sånne bilder må scrappes. Jeg tar meg i å bare lete etter bilder som "passer" å scrappe, sånn fargemessig, men det må vi bare kutte ut. Hverdagsbilder må scrappes! (Jeg bør jo egentlig bare få ut finger`n og scrappe…)Liker journalinga di!

    Liker

  2. Du lager så utrolig mye fint – rene kunstverkene.Har vært innom hos deg før også, men nå skal det bli oftere.Håper du tar en titt innom hos meg også.Hilsen Astrid

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s