I CAN HARDLY BELIEVE THIS

In October I made a layout for {entreARTistes}magazine – an answer to the sketch shown here. Now it is published in the #7 issue. I can’t believe it, it is such an exciting magazine, so many inspiring layouts and tecniques. And there at page 56 my layout is exposed. Unfortunately my two years with French just gives me an idea of the meaning of the text. The layout I can not publish anywhere else until december. It is about loosing teeth and getting new onces. And the colours are purple, grey and green. New challenges are to be found on this cite for the issues # 8 and 9!

2 tanker om “I CAN HARDLY BELIEVE THIS

  1. Wow! Gratulerer så mye, Ellen! Den rufsete stilen din slår nok an blant franske scrappere – jeg finner mye inspirasjon på franske nettsteder, synes den stilen er mye mer meg enn bare beige med blonder. Men hvor finner jeg LOen din? På den sida? Eller er den i et blad?Uansett – godt jobba! Og vel fortjent!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s