FOTOWORKSHOP

Nå blir det spennende her altså! Jeg har vært på hytta med barna, to venninner og deres barn, eller Antons venninner og deres mammaer. For det er takket være barna våre vi ble kjent for åtte år siden. Mammaen Sissel har med velvillighet av en annen verden øst av sine fotokunnskaper, så NÅ altså blir det spennende her. Takk skal du så inderlig ha for morsomme utfordringer på lys, portrett, uskarp bakgrunn, skarpe og uskarpe bilder, snø, plassering, gyldent snitt, og bevegelse. Jeg kjenner det blir enda morsomere å ta bilder nå, og gjelder meg til å kikke nærmere på bildene vi har tatt i vinterferien, som har bestått av; ny kanonbra DO, skigåing, WALDEMARS skigåing, middager, matpakker, to bursdager, store eller små vinglass, sjokolade, fingerhekling, barnas egenlagde natursti, kaker, fyring, vannbæring, Annika Bengtzon, Lisbeth Salander (som jeg gushelov fikk prakka på Gry) og «Jeg kunne gått hele veien hjem i blinde», kjetting, gittarspæll, og bittelittegran skoleprat for tre lærerinner.

En tanke om “FOTOWORKSHOP

  1. He he, hva er det med lærere og gitarspelling, egentlig? Dere sang vel kjærlighetsvisa av Halvdan Sivertsen, kan jeg tenke meg…Spennende å få litt foto-input, ved å blogge ser man jo massevis av flotte bilder, får idèer til vinklinger. Men lys og sånn er jeg dårlig på.Ser ut som om dere har hatt en flott hyttetur – neste gang får jeg stå ved veien og vinke;)

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s