KOM ANTON VI BADER!

Dette er en scraplift til Vibekes layout. Den er en av utfordringene til Gode Minners treff denne helgen. Jeg er ikke der, men utfordringen er åpen for alle og det er SUPERT!!!!
Bilder er fra vi var på FUERTEVENTURA i uken rundt nyttår. Dette bildet gir meg herlig frihetsfølelse og ikke minst den fantastiske følelsen av å være omsluttet av vann, sol, familie og glede!
Endelig fikk jeg bruk for disse herlige arkene fra IMAGINISE. Sommeren 2009 ga knappest noen anledning til badescrapping siden jeg var på montessorikurs de 10 dagene det var sommer her på østlandet. Å bruke så mye pynt på en layout og to hele ark er veldig uvanlig for meg, men veldig gøy når jeg blir utordret. Jeg har brukt Gezzo, maling fra IKEA og Making Memories som jeg endte opp med å gni ut med fingrene til at det skulle gli i ett med vannet. Håper dere har et koselig og morsomt treff på Gode Minner!!!

4 tanker om “KOM ANTON VI BADER!

  1. Gratulerer Ellen.Du vant vår scrapplift konkurranse på bloggen vår !En herlig Lo med flotte farger, kult med malingen og mange detaljer som er knall tøffe her.Neste gang du kommer innom, ligger det en liten pakke her til deg :-)Mvh ElinGode Minner

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s