Hurra for Pappa!!!

20.09 2009. En ganske magisk dato ser jeg når jeg nå skriver den -fjorårets bursdagsfeiring for far i huset. Waldemar 2 år forstår å sette pris på denne aktiviteten han ikke har vært så bevisst før, men som vi har hver gang noen har bursdag + bonus til mor og far på farsdag og morsdag. Dette var altså en aktivitet fullstendig i Waldemars ånd; kake for alle i den store senga!
Mitt bidrag til Skissedilla # 43. Et ekspriment i idrettsgrenen; hvor mye kan man egentlig la skje på en layout uten at alt blir «borte»? Tatt meg ett par ørsmå friheter i forhold til skissen kan man nok si.
Jeg har brukt diverse lapper fra My Mind’s Eye’s Valemtinkolleksjon fra ett par år tilbake. Papir fra Theresa Collins, Making Memories og Basic Grey, smårod fra My Mind’s Eye – mine favoritter i mange layouter, bokstaver fra American Crafts og selvsaget min favoritt; caligrafifyllepennen min! Nederst i hjørnet har jeg embosset med Tim Holtz’s distresspulver og ett stempel fra 3ndy Papir.

2 tanker om “Hurra for Pappa!!!

  1. Det er vel det som er poenget med ei skisse, at man skal la seg inspirere. Og ingen kan vel styre inspirasjon? Skissedilla er jo rause med skissene sine, tror man har meget stor frihet.Sitter og finpusser dagens innlegg fra meg – får bli litt seriøst i dag, kan ikke bare fjase hele tida….Ha en super dag!

    Liker

  2. For en hyggelig bursdagsfeiring!Kan vel sjeldne skissen der et sted…*fnis*, med tanke på frihetene…:)Fine farger og flott med all historien som er skrevet.Takk for at du deltar!!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s