DET BEGYNNER Å SYNKE INN

Jeg har fått en skikkelig inspirerende nyhet – den kom på mail fredag før jul, men det er først nå det har sunket inn i kroppen min og jeg kjenner meg utrolig glad for at akkurat Cèline Navarro har valgt å publisere en av mine layouter i entre{ARTistes}magazine #7 . I oktober fant jeg en skisse på hennes blogg the green frog studio, sendte inn mitt forslag, og voala to måneder senere fikk jeg altså mailen der det sto «we love your layout» og senere «we love your style!» og litt til om det praktiske. Og layouten – den kan jeg ikke publisere online før om et år. Så takk så inderlig til Elin for at hun tipset meg om Cèline Navarro etter at hun hadde vært på kurs med henne i Napoli i fjor vinter!!! Ilove HER style deeply!!!!!!!!

3 tanker om “DET BEGYNNER Å SYNKE INN

  1. Kjempegratulasjoner fra Bergen. Du må jo føle deg i den syvende himmel.Fryder meg på dine vegne, og til våren (eller kanskje litt før) skal jeg ut å sprade i en av dine kreasjoner. Lørdagsklem fra Astrid

    Liker

  2. Nei, men, så utrolig gøy!! Wow! Fantastisk! gratulerer så utrolig mye!!! Kjempespennende! (Du skjønner kanskje at jeg ble litt i ekstase her nå!)Ha ei flott helg!

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s