Her kommer vinteren!

Her er to layouter jeg har laget for Gode Minner. Jeg har brukt de utroglig herlige vinterarket fra Vikeke i Scrappers Choise og Marakech serien til Basic Grey. Synes Marakechmønsterne minnet om tradisjonelle hyttetekstiler. Det ble en slags Verdensvev her synes jeg!

Bildene er fra Påskeferien på hytta. Waldemar er nok skikkelig motivert for skigåing etter å ha sett på sin storebror. Så; på loftet her står et spellernytt par bitte små ski klare til å pakkes inn i julepapir! Gjorde et kupp og fikk tak i fjordårets modell til halv pris. Kanskje noen har et par brukte skisko str 25?????

En tanke om “Her kommer vinteren!

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s