Sommerminne

Det ble ikke tatt så mange bilder i sommer, men dette er en serie jeg synes er veldig koselig med Waldemar og meg. Jeg har scrappet dem med fjorårets julepapir fra My Mind’s Eye. Denne er ikke ny, men arkene er utsolgt på Gode Minner nå, så da fikk jeg layouten tilbake!

Synes jeg likner litt på mormoren min her. Det finnes et gammelt sort/hvitt bilde av mormor med mamma som ca 6 mnd på fanget – fra 1945.

4 tanker om “Sommerminne

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s