Pubfasadefasinasjon

Jeg elsker den engelske høfligheten, veltalenheten, oppmerksomheten, ja all den korrektheten som gjør det så forutsigbart å være gjest i landet. Jeg synes puber som denne er kreative og fargerike. Jeg har vært der en 10-15 ganger og kan gjerne reise tilbake når som helst. Her fra turen med jobben januar 2009. Denne puben ligger i Bloomsbury området der kretsen rundt Virginia Woolf holdt til, hvor British Museum ligger, og hotellet vi bodde på sikkert har ledig rom!

En tanke om “Pubfasadefasinasjon

  1. Hei Ellen!!ÅÅÅÅ- jeg syns da bloggen din her ser veldig fin ut jeg!!! Og jeg er enig i at det er blitt en bedre hjemmeside på gode minner….Ser da ut til at du har fått til en kobling til gode minner også?? ;)Legger deg til på listen min jeg vettu ;)klem

    Liker

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s