Italiaminne

Denne pakken med godbiter fikk jeg av Elin da hun hadde vært i Italia på scrappereise. Takk for at du husket at jeg er så begeistret for Love Elsie – A beautiful Mess! Det ble jeg ganske rørt av altså!

Og intenst PS: (siden det ikke har noe med scrapping å gjøre): Jeg har blitt tante til en stor LITEN JENTE i dag!!!! Og derfor har jeg noen småting som skal scrappes ferdig til henne, men jeg trenger et NAVN kjære foreldre!

2 tanker om “Italiaminne

Del gjerne på sosiale medier om du tenker andre vil lese denne, og takk for at du sier hva du mener!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s